Pravila privatnosti

Pravila o privatnosti
Hvala što upotrebljavate web stranicu elektro-jaklic.hr
Mi poštujemo Vašu privatnost i cilj nam je zaštiti osobne informacije dobivene od Vas. Pravilima o privatnosti određuje se i regulira na koji način Elektro Jaklić upotrebljava i štiti informacije koje dajete kada koristite ovu web stranicu.
Mi štitimo vašu privatnost. Kada date neke podatke po kojima vas je moguće prepoznavati prilikom korištenja ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se ti podaci upotrebljavati u skladu s ovom izjavom o privatnosti. .
Slanjem podataka s kontakt formi koje se nalaze na našim stranicama, a koje ste ispunili, slažete se s korištenjem osobnih podataka po čl 5 NN 130/11 Zakona o zaštiti osobnih podataka kao i po General Data Protection Regulation (GDPR).
Na ovim web stranicama mogu se prikupljati sljedeće informacije: ime i prezime, kontakt informacije, uključujući e-mail adresu,.
Koje informacije sakupljamo
Ime i prezime ( samo u kontakt formama) – služi za kontakt
E-mail adresa ( samo u kontakt formama) – služi za kontakt
Vodimo brigu da su vaši podaci sigurni. Elektro Jaklić neće distribuirati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako imamo vašu dozvolu ili smo po zakonu dužni to učiniti.
Vaša prava
Ako ste zabrinuti za Vaše podatke, imate pravo zatražiti pristup osobnim informacijama koje posjedujemo ili procesuiramo o vama. Imate pravo zatražiti od nas da ispravimo neispravnosti. U bilo koje vrijeme, možete tražiti od nas da prestanemo upotrebljavati vaše informacije. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte ili zatražite brisanje osobnih podataka.
Nacionalno zakonodavstvo – Sve dokumente možete pogledati na internet stranicama Narodnih novina:
Ustav RH, članak 37 (“Narodne novine” 85/10 – pročišćeni tekst)
Zakon o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 106/12 – pročišćeni tekst)
Zakon o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 103/03)
Zakon o dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 118/06)
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 41/08)
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 130/11)
Uredba o načinu vođenja i obrascu evidencije o zbirkama osobnih podataka (“Narodne novine” 105/04)
Uredba o načinu pohranjivanja i posebnim mjerama tehničke zaštite posebnih kategorija osobnih podataka (“Narodne novine” 139/04)
EU Regulative
General Data Protection Regulation (GDPR)